miercuri , decembrie 6 2023

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Care sunt curiozitatile despre Epilare Definitiva Cu Laser Brasov?

Procedura de Epilare Definitiva Cu Laser Brasov este potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati. Toate persoanele care au fire de par pe suprafata corpului, daca isi doresc sa le elimine permanent sau pentru foarte mult timp, au nevoie de aceasta procedura.

Exista persoane care deja au urmat tratamente de epilare cu laser si cunosc foarte multe lucruri despre aceasta metoda de indepartare a parului.

Exista si persoane care si-ar dori sa scape prin aceasta metoda de firele de par, dar nu cunosc multe detalii despre epilarea cu laser. Din acest motiv, apar atat de multe curiozitati referitoare la procedura. Vom vedea care sunt cele mai importante curiozitati ale celor care isi doresc sa scape de firele de par de pe corp prin epilare laser.

Ce este procedura de Epilare Definitiva Cu Laser Brasov?

Epilarea definitiva cu laser este o procedura medicala dar si cosmetica, utilizata cu scopul de a indeparta firele de par de pe suprafata corpului.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovAceasta procedura este efectuata cu un dispozitiv de ultima generatie care emite o lumina laser, ce este indreptata spre firele de par din zona vizata. Lumina laser este absorbita de firele de par, si imediat se transforma in energie termica (caldura), distrugand foliculii de par.

In urma acestei actiuni, fiind distrusi foliculii de par, nu vor mai putea creste alte fire de par in zona tratata.

Cate sedinte de epilare cu laser sunt necesare?

Se stie faptul ca procedura de Epilare Definitiva Cu Laser Brasov este efectuata in mai multe sedinte. Probabil va intrebati si dumneavoastra de ce. Ei bine, cresterea parului in fiecare folicul de par are loc intr-un ciclu. Exista trei faze principale ale ciclului de crestere a parului: anagen, catagen si telogen. Fiecare par terminal de pe corpul nostru se afla intr-una dintre cele trei stadii de crestere a parului.

Anagen (activ) este o faza de crestere sau cand este produsa fibra capilara. Catagen, este perioada de regresie controlata a foliculului de par. Aceasta faza este atunci cand partea inferioara a parului inceteaza sa creasca, dar nu pierde, iar foliculul este reabsorbit. Telogenul (obosit) este ultimul din ciclul de crestere a parului. In aceasta faza de odihna, parul vechi cade, pentru dezvoltarea unui nou par anagen.

Parul Vellus este un par scurt, subtire, deschis la culoare si abia vizibil, care se dezvolta pe cea mai mare parte a corpului unei persoane in timpul copilariei.

Exceptiile includ buzele, partea din spate a urechii, palma mainii, talpa piciorului, unele zone genitale externe, buricul, fruntea si tesutul cicatricial. Acest tip de par NU este tratabil prin indepartarea parului cu laser.

Salon epilare

In mod normal, acest ciclu de productie a parului va continua pe toata durata vietii individului. Cu toate acestea, diversi factori pot influenta, promova si inhiba productia de par.

Epilarea cu laser este capabila sa afecteze doar firele de par care se afla in faza anagena de crestere. Astfel, sunt necesare mai multe tratamente pentru a dezactiva fiecare lot de par pe masura ce intra in faza anagena de crestere.

Numarul sedintelor de Epilare Definitiva Cu Laser Brasov variaza in functie de partea corpului. Fata necesita de obicei tratamente mai frecvente (la distanta de aproximativ 6 saptamani), in timp ce picioarele si spatele necesita tratamente mai putin frecvente (la distanta de aproximativ 8 saptamani).

Distantarea tratamentelor la cel mult 12 saptamani permite un timp adecvat pentru a viza parul pe majoritatea zonelor corpului. Referitor la numarul sedintelor, acesta este cuprins intre patru si zece sedinte.

Doare epilarea cu laser?

Exista persoane care si-ar dori sa urmeze tratamentul de Epilare Definitiva Cu Laser Brasov, dar le este teama de durere. Cel mai des, persoanele care au urmat epilarea cu ceara, epilarea cu epilatorul sau epilarea cu zahar au aceasta temere si aceasta curiozitate despre epilarea laser. Trebuie sa mentionam ca epilarea cu laser nu este o procedura dureroasa, si poate fi tolerata de orice persoana.

Verifica si

Firma Transport Marfa Bacau

Firma Transport Marfa Bacau

Ce marfuri poate livra o firma transport marfa Bacau? O firma transport marfa Bacau joaca …

Close