miercuri , iunie 19 2024
Breaking News

Yoga Brasov

Cele mai utile mudre de aplicat la yoga Brasov pentru a va mentine sanatatea mintala

Persoanele care trec pe la clasele de yoga Brasov, pot pune in aplicare unele mudre pentru a-si mentine sanatatea mintala. Mudra-urile sunt gesturi stravechi folosite in yoga despre care se spune ca modifica fluxul de energie in corpul unei persoane.

Canalizandu-va energia in mod intentionat, permiti energiei blocate sa calatoreasca mai liber prin nadis (caile energetice).

De asemenea, creati contact cu diferitele terminatii nervoase din mainile dvs. ori de cate ori folosesti o mudra, ceea ce fara indoiala, influenteaza modul in care energia se misca in corpul dvs. la un nivel stiintific masurabil. Mai multe detalii despre mudrele care va pot mentine sanatatea mintala, aflati in randurile care urmeaza.

Mudre de aplicat la sala de yoga Brasov pentru sanatatea mintala

Folosirea mudrelor pe tot parcursul zilei sau atunci cand stati in meditatie va poate afecta pozitiv sanatatea mentala generala.

Acestea vor ajuta fluxul de energie, echilibrand corpul si calmand mintea. In acest articol, am selectat cateva mudre specifice care pot fi practicate pentru a sustine sanatatea mintala si claritatea:

1. Apan Vayu Mudra

Pentru a forma aceasta mudra, apasati cupla degetului aratator pe baza degetului mare. Placutele degetului mijlociu si inelar se unesc cu varful degetului mare, in timp ce degetul mic se extinde spre exterior.

Se crede ca aceasta mudra va regleaza hormonii, si s-a spus ca functioneaza foarte bine pentru persoanele care sufera de anxietate, impulsivitate si hipervigilenta.

Yoga BrasovSe stie ca este o mudra foarte puternica in India si s-a considerat istoric ca previne si trateaza problemele cardiace, cum ar fi atacurile de cord. Este recomandat sa practicati aceasta mudra timp de 30 pana la 45 de minute pe zi atunci cand este utilizata in acest scop.

Riscul de boli cardiace este mai mare pentru persoanele care sufera de anxietate severa, deoarece tinde sa creasca ritmul cardiac si sa creeze stres asupra inimii. De aceea mudra este excelenta de practicat pentru a sustine sanatatea generala si pentru a stimula conexiunea minte- corp.

2. Gyan Mudra

Aceasta mudra care poate fi efectuata la sala de yoga Brasov sau chiar si acasa, se formeaza prin atingerea degetelor mare si aratator, si prin relaxarea degetelor ramase spre exterior. Este mudra pe care o vedeti cel mai des atunci cand meditatia este descrisa sau imitata in mass-media.

S-a spus ca faciliteaza vigilenta mentala, memoria, imbunatateste starea de spirit si va conecteaza la sursa si las inele vostru superior. De asemenea, se spune ca eradica energia plictisitoare stagnanta din organism.

Unii oameni raporteaza o senzatie puternica de bazait si miscare de energie pe degetul mare si aratator, iar acest lucru ar putea fi legat de o eliminare energetica a energiei blocate.

3. Prana Mudra

Pentru a forma acest mudra la sala de yoga Brasov, extindeti degetul aratator si mijlociu spre exterior, in timp ce atingeti pernutele degetelor inelar si mic de degetul mare.

Se crede ca va imbunatateste sanatatea ochilor si ajuta la combaterea oboselii prin stimularea energiei latente sau a pranei din corpul dumneavoastra.

Din acest motiv se numeste prana mudra. Aceasta mudra ar putea fi utila pentru cineva care se confrunta cu dezechilibre hormonale care provoaca letargie sau simptome de depresie, pentru a crea mai multa energie si viata.

4. Anjali Mudra

Anjali mudra este cunoscuta in mod obisnuit ca mudra de rugaciune. In sanscrita, „anjali” se refera la „salutari” sau „ofranda divina”. Mainile sunt aduse intr-o pozitie de rugaciune, iar palmele sunt unite in centrul pieptului, conectandu-le la chakra anahata (inima).

Practicantii de yoga Brasov folosesc foarte mult aceasta mudra de-a lungul zilei cand le multumesc oamenilor pentru mese.

O folosesc si cand le oamenilor trimit dragoste si binecuvantari la distante indepartate, cand se conecteaza cu cineva si cand reflecteaza asupra propriilor procese interne.

Verifica si

Boilies De Carlig

Boilies De Carlig

Boilies De Carlig Alegand acest Boilies De Carlig, veti lua o decizie excelenta. Veti vedea …

Close