miercuri , decembrie 6 2023

Termopane Brasov

Ce sticla au usile si geamurile termopane Brasov?

Daca a sosit momentul sa cumparati usi si ferestre termopane Brasov, trebuie sa cunoasteti unele detalii. Cu cat sunteti mai bine informati, cu atat mai usor este sa alegeti usile si ferestrele potrivite.

Acest articol are caracter pur informativ si va prezinta in continuare informatii despre sticla folosita de producatori. Dupa cum probabil ati vazut, exista mai multe tipuri de sticla folosita pentru geamurile de la usa si pentru ferestre. Sa vedem asadar care sunt aceste tipuri de sticla!

Tipuri de sticla folosita pentru usile si geamurile termopane Brasov

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus, exista mai multe tipuri de sticla care se pot folosi pentru fabricarea termopanelor. Fiecare dintre aceste tipuri de sticla are propriile caracteristici. In momentul in care aveti la cunostinta caracteristicile fiecarui tip de sticla, puteti lua o decizie.

Sticla Float

Sticla float este foarte transparenta si neutra. Este un tip de sticla naturala si este partea componenta obligatorie a geamurilor termoizolante premium. Acest tip de sticla este considerata a fi un element de baza a ferestrelor premium deoarece poate fi imbunatatita prin tratamente specifice.

Termopane BrasovIn cazul in care doriti sa aveti claritate si o foarte buna vizibilitate trebuie sa alegeti aceasta sticla. De asemenea, sticla float este ideala daca doriti sa beneficiati de o transmisie puternica a luminii.

De ce sa alegeti Termopane Brasov? Acest tip de sticla poate fi sablata, imprimata sau curbata. Se poate folosi chiar si pentru peretii despartitori si pentru usile de interior, nu doar pentru ferestre.

Sticla Low-E

Acest tip de sticla se remarca prin emisivitate redusa. Este ideala pentru ca are un rol important in pastrarea unei temperaturi optime in locuinta. Sticla Low-E asigura un transfer redus de caldura. Cu toate acestea, permite ca o mare cantitate de lumina naturala sa patrunda in interior.

Este indicat sa optati pentru Low-E daca alegeti ferestre cu trei straturi de sticla. Veti beneficia de avantaje majore cum ar fi un consum mic de energie pentru a incalzi locuinta.

Sticla selectiva

Sticla selectiva sau sticla cu control solar este foarte buna in ceea ce priveste izolarea termica. De asemenea merita mentionat ca nu permite supraincalzirea mediului interior al locuintei. In acest fel aveti parte de lumina naturala si atat (fara caldura).

Cu acest tip de sticla va fi prevenit efectul de sera, si tot anul veti plati facturi mai mici la utilitati.

Sticla laminata

Sticla laminata mai este cunoscuta si sub denumirea de sticla duplez. Este ideala in ceea ce priveste izolarea fonica. Are de asemenea cele mai bune caracteristici antierfactie.

Procesul de fabricare al acestei sticle este unul special. Este fabricata prin lipirea mai multor foi cu straturi de rasini transparente. In cazul spargerii sticlei, cioburile raman lipite. Astfel scade foarte mult riscul de taiere, lovire sau accidentare.

Sticla ornamentala

Aceasta este potrivita cand vreti sa aveti mai multa intimitate, fara a reduce vizibilitatea din incapere. Se poate folosi acest tip de sticla si pentru cabinele de la dus sau geamurile de la baie dat fiind faptul ca este translucida.

Concluzie

Asadar, acestea sunt tipurile de sticla folosite pentru fabricarea usilor si ferestrelor termopane Brasov. Este foarte important sa le cunoasteti. In acest fel, stiti care tip de sticla vi se potriveste si care nu. Va fi mult mai usor sa faceti o alegere cunoscand fiecare dintre aceste tipuri de sticla.

Verifica si

Dezinfectant Instrumentar La Rece

Dezinfectant Instrumentar La Rece

Ce trebuie sa stim despre folosirea unui dezinfectant instrumentar la rece? Este cunoscut faptul ca …

Close