miercuri , decembrie 6 2023

Coltare Carton

Este recomandat sa folosim coltare carton in depozit?

Multe persoane care lucreaza in depozite, se intreaba daca este recomandat sa utilizeze coltare carton. Dintre aceste persoane, cele mai multe sunt lipsite de experienta. Cei care deja au o vasta experienta in aceasta activitate, cunosc importanta coltarelor din carton.

Acest articol a fost special redactat pentru a va aduce la cunostinta cele mai importante detalii referitoare la acest subiect. Merita sa cititi pana la final, pentru ca puteti descoperi cat de utile sunt aceste coltare. De asemenea, aflati si ce se poate intampla in cazul in care nu sunt folosite aceste coltare atunci cand este necesar.

Ce sunt aceste coltare carton?

Probabil nu toata lumea stie la ce ne referim cand spunem coltare carton. Ei bine, este vorba despre acele profile de tip L, care sunt folosite in diverse depozite si chiar si in fabrici. Ele au laturile obtinute in urma suprapunerii si lipirii mai multor straturi de hartie.

Coltare CartonPentru a obtine produsul finit (coltarul din carton), lipirea s-a efectuat folosindu-se adezivii pe baza de apa. In acest fel a fost obtinut produsul finit (coltarul din carton). Acesta este deosebit de util in conditiile in care ofera o protectie foarte mare colturilor produselor aflate pe paletii cu marfa.

Atat impotriva zgarieturilor cat si impotriva impacturilor dure aceste coltare din carton protejeaza marfa. Ganditi-va doar la faptul ca in multe depozite exista foarte multi paleti care contin marfa fragila. Acum imaginati-va ca un piker oarecare din depozit loveste coltul paletului de coltul unui alt palet. Practic, in acel moment marfa de pe ambii paleti ar fi deteriorata (marfa de pe colturile paletilor).

In cazul in care ambii paleti cu marfa ar fi protejati cu coltare din carton, aceasta situatie nu ar mai fi posibila. Deci, dupa cum se poate vedea, rolul unui coltar din carton este acela de a proteja colturile si marginile marfurilor de pe paleti.

Avantajele coltarelor din carton

Acum ca ati vazut ce sunt aceste coltare carton si ce rol indeplinesc ele cu succes, poate va intrebati daca au alte avantaje. Ei bine, cu siguranta au mai multe avantaje decat v-ati putea imagina.

In primul rand sunt usor accesibile. Nu trebuie sa fie cautate ore intregi cele mai atractive solutii de catre cei care au nevoie de coltare. O cautare rapida pe Google poate prezenta firmele care produc si care comercializeaza asemenea coltare din carton.

Faptul ca se gasesc usor reprezinta in sine un avantaj. Sa nu uitam nici de faptul ca preturile coltarelor din carton sunt foarte atractive. In plus, daca nu sunt deteriorate in timpul in care protejeaza marfa, cand se taie folia de pe palet (la magazin) coltarele pot fi puse deoparte.

Probabil va intrebati de ce puse deoparte si nu aruncate. Ei bine, aceste coltare sunt usoare si reutilizabile. Practic, cumparand odata la o anumita perioada de timp astfel de coltare, marfa este protejata 100%.

Se pune foarte mare accent pe mediul in conjurator in zilele noastre. Mentionam faptul ca aceste coltare fabricate din carton sunt reciclabile si biodegradabile in totalitate. Deci, nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste mediul inconjurator si poluarea. Coltarele din carton nu sunt absolut daunatoare.

Acestea sunt asadar, cele mai importante detalii cu privire la coltarele din carton. Se poate vedea asadar faptul ca sunt deosebit de utile pentru muncitorii din depozit.

Verifica si

Dezinfectant Instrumentar La Rece

Dezinfectant Instrumentar La Rece

Ce trebuie sa stim despre folosirea unui dezinfectant instrumentar la rece? Este cunoscut faptul ca …

Close