miercuri , iunie 19 2024
Breaking News

Case Prefabricate Din Lemn

De ce cumpara oamenii case prefabricate din lemn?

Pentru multe categorii de persoane nu exista optiuni mai avantajoase decat renumitele case prefabricate din lemn. Aceste locuinte sunt foarte populare in Romania, iar numarul lor a crescut semnificativ in ultimul deceniu.

Oamenii isi dau seama incetul cu incetul ca aceste case ofera foarte multe avantaje. Sunt mai avantajoase din multe puncte de vedere comparativ cu casele din caramida sau BCA. Aceste case din caramida sau BCA mai sunt cunoscute si sub denumirea de case traditionale.

Cand vine vorba despre casele prefabricate sau casele modulare din lemn, acestea sunt atractive pentru clienti din mai multe puncte de vedere. Aceste puncte de vedere sunt avantajele semnificative ale acestor case. Vom enumera in randurile de mai jos cateva exemple interesante de avantaje ale acestor case.

Avantajele unei case prefabricate din lemn

Am mentionat deja faptul ca aceste case sunt atractive pentru multe persoane, din mai multe motive. In continuare aflati mai multe detalii referitoare la casele prefabricate din lemn.

1. Perioade scurte de constructie

Fabricarea si asamblarea unei case prefabricate din lemn dureaza aproximativ doua luni pana cand este posibila inceperea lucrarilor de finisare interioara. In comparatie cu casele din zidarie care necesita timp de uscare pentru a asigura eficienta, constructia casei cu cadru din lemn este foarte rapida.

Case Prefabricate Din LemnAcest lucru este posibil deoarece nu se folosesc tehnologii de constructie „umede”, precum lucrarile de ipsos sau beton. Casele prefabricate pot fi fabricate si asamblate in orice perioada a anului.

Datorita greutatii reduse a caselor prefabricate cu cadru din lemn, acestea nu necesita fundatii la fel de masive ca alte cladiri. Acest lucru permite economii semnificative atat de timp, cat si de bani.

2. Calitate superioara

Fiecare casa este proiectata in software profesional specializat, in care toate segmentele cladirii sunt planificate si rezolvate deja in faza de proiectare.

Acest lucru permite determinarea completa a tuturor aspectelor critice pentru a asigura durabilitate maxima, izolatia si aspectul estetic adecvat.

Casa este fabricata mai degraba la fabrica decat pe santier, ceea ce inseamna ca materialele si procesele sunt protejate de impactul asupra mediului (ploaie, zapada, vant). In procesul de productie si constructie, se folosesc numai materiale certificate si de inalta calitate de la furnizori verificati.

3. Eficienta energetica remarcabila

Panourile din cadru din lemn se caracterizeaza printr-o izolare termica excelenta, in ciuda peretilor relativ mai subtiri. Folosind un strat de izolatie de 25 cm, peretii corespund unor pereti de zidarie de 90 cm, reducand astfel foarte mult cerintele de incalzire ale unei case din lemn.

4. Solutii nelimitate de arhitectura si constructii

Casele prefabricate cu cadru din lemn ofera o multime de oportunitati si libertate de solutii arhitecturale pentru a se potrivi fiecarei dorinte.

Casele cu cadru din lemn pot fi contemporane, cu forme curbate, camere mari, fatade de sticla inalte si mari, precum si traditionale. Se pot alege fatade masive, finisate cu placi din fibra de ciment, caramizi sau tencuieli decorative sau orice alte materiale de finisaj moderne si actuale.

Materialele de finisare exterioare diferite pot avea ca rezultat solutii vizuale complet diferite, chiar daca designul casei este acelasi.

5. Preturi de achizitie/constructie competitive

Comparand costurile totale de constructie ale caselor prefabricate din lemn cu cladirile traditionale cu eficienta energetica similara, casele din lemn sunt foarte competitive. Din acest motiv multe persoane le prefera in locul celor traditionale.

Se poate vedea asadar faptul ca, aceste case prefabricate din lemn ofera multe avantaje. Tocmai din acest motiv, reprezinta solutia perfecta pentru multe persoane care doresc sa se mute intr-o noua casa.

Verifica si

Instalatii Curenti Slabi

Instalatii Curenti Slabi

De ce ar trebui sa aleg o companie pentru instalatii curenti slabi? Inainte de a …

Close